IEDEREEN KAN MEE DOEN MET DE ‘SNS OSS CITY RUN’!

Wil jij net als deze kanjers ook de finish halen op zondag 3 oktober? Wil jij slim en verantwoord mee kunnen lopen? Trainen dan mee voor de 5 km of 10 km?

FiTNEZZplaza helpt je met een trainingsprogramma van 3 maanden. Voor slechts €79,95 volg je een trainingsprogramma om op een verantwoorde manier aan de start te verschijnen. Trainen doe je samen, je hoeft dus niet alleen te lopen!

Op zondag 3 oktober wordt namelijk voor de derde keer de SNS Oss City Run georganiseerd. Je loopt hier dwars door allerlei gebouwen in het centrum van Oss. Ja er dwars doorheen! Lees alles over dit evenement op de website www.runlimited.nl.

Bij dit trainingspakket zit deelname aan de SNS Oss City Run op 3 oktober inbegrepen. Je loopt dan mee in een van de teams van FiTNEZZplaza. Ook krijg je een mooi SNS Oss City Run shirt. Je sluit de dag samen af met een hapje en drankje in de VIP area op het evenement.

Hoe ziet de trainingsprogramma 'Fit aan de Start' eruit?

FiTNEZZplaza mag het erkende trainingsprogramma van de Atletiek Unie 'Start to Run' uitvoeren. Op basis van dit trainingsprogramma leer je in 7 weken naar 25 minuten aaneengesloten hardlopen. Na afloop kun je ongeveer 3-4 km hardlopen. Deze trainingsperiode is het meest belangrijk; het vormt namelijk de basis voor jouw toekomstig loopplezier! Waar het bij de meeste individuele starters vaak verkeerd gaat, is de fanatieke start. Je hebt er zin in, bent gemotiveerd en stelt een doel. Maar dan treed er plots een blessure op en kun je niet meer verder.  Je lichaam moeten wennen en getraind worden in techniek en met name bij dit laatste gaat het dan vaak mis omdat de individuele starter hier geen of nauwelijks aandacht aan geeft.  De atletiek Unie heeft speciaal hiervoor het trainingsprogramma 'Start tot Run' ontwikkeld en onze trainers zijn hiervoor opgeleid.

Met licenties van de programma's 'Start to Run', 'Mindfull Run', 'Running Therapie' en onze eigen ervaringen met hardlopen, hebben we de de 'Start to Run' training doorontwikkeld naar een programma waarin je fit aan de start kan staan voor een wedstrijdje van 5 of 10 kilometer. De wijze waarop wij dat doen is tot nu toe blessure vrij geweest. En als zich dan toch een dreigende blessure openbaart, dan is er fysiotherapie in huis, die je daarmee kan helpen.

 

Loopgroep

Op zaterdagen van 09.30u tot 11.00u verzorgen wij de hardlooptraining. De eerste training start op zaterdag 31 juli en eindigt op zaterdag 25 september. Wil je langer trainen? Geen probleem! Je kunt de clinic vervroegen of verlengen voor €17,95 per maand. Dus je kunt nu al starten!

Van beginner tot gevorderd lopen mee. Ons trainingsmethodiek maakt het mogelijk om bij doelgroepen en alles wat daar tussenin zit een leuke effectieve training aan te bieden. De warming-up en cooling-down doen we gezamenlijk.  Daarna krijgt iedereen tijdens het lopen de nodige trainingsoefening mee. Doordat we gebruikmaken van het 'stofzuiger'-principe, blijven we bij elkaar ondanks het trainingniveau. Samen uit, samen thuis!

We wensen je alvast veel hardloopplezier toe.

Ja, ik wil me aanmelden!

Vul dan hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op!

Partners

TOP