IEDEREEN KAN MEE DOEN MET ‘SNS OSS CITY RUN’!

Wil jij net als deze kanjers ook de finish halen op zondag 5 april? Wil jij slim en verantwoord mee kunnen lopen? Trainen dan mee voor de 5 km of 10 km?

FiTNEZZplaza helpt je met een trainingsprogramma van 3 maanden voor slechts €17,50 per maand!

Tevens ontvang je het FiTNEZZplaza-hardloopshirt voor tijdens de trainingen en op de wedstrijd zelf.

We starten samen. Je hoeft dus niet alleen te lopen!

Hoe ziet de trainingsprogramma 'Fit aan de Start' eruit?

FiTNEZZplaza mag het erkende trainingsprogramma van de Atletiek Unie 'Start to Run' uitvoeren. Op basis van dit trainingsprogramma leer je in 7 weken naar 25 minuten aaneengesloten hardlopen. Na afloop kun je ongeveer 3-4 km hardlopen. Deze trainingsperiode is het meest belangrijk; het vormt namelijk de basis voor jouw toekomstig loopplezier! Waar het bij de meeste individuele starters vaak verkeerd gaat, is de fanatieke start. Je hebt er zin in, bent gemotiveerd en stelt een doel. Maar dan treed er plots een blessure op en kun je niet meer verder.  Je lichaam moeten wennen en getraind worden in techniek en met name bij dit laatste gaat het dan vaak mis omdat de individuele starter hier geen of nauwelijks aandacht aan geeft.  De atletiek Unie heeft speciaal hiervoor het trainingsprogramma 'Start tot Run' ontwikkeld en onze trainers zijn hiervoor opgeleid. 

Met licenties van de programma's 'Start to Run', 'Mindfull Run', 'Running Therapie' en onze eigen ervaringen met hardlopen, hebben we de de 'Start to Run' training doorontwikkeld naar een programma waarin je fit aan de start kan staan voor een wedstrijdje van 5 of 10 kilometer. De wijze waarop wij dat doen is tot nu toe blessure vrij geweest. En als zich dan toch een dreigende blessure openbaart, dan is er fysiotherapie in huis, die je daarmee kan helpen.

 

Loopgroep

Op zaterdagen van 09.30u tot 11.00u en op donderdagen van 19.30u tot 20.30u verzorgen wij de hardlooptraining. Van beginner tot gevorderd lopen mee. Ons trainingsmethodiek maakt het mogelijk om bij doelgroepen en alles wat daar tussenin zit een leuke effectieve training aan te bieden. De warming-up en cooling-down doen we gezamenlijk.  Daarna krijgt iedereen tijdens het lopen de nodige trainingsoefening mee. Doordat we gebruikmaken van het 'stofzuiger'-principe, blijven we bij elkaar ondanks het trainingniveau. Samen uit, samen thuis! 

We wensen je alvast veel hardloopplezier toe.

Wil je meer weten over FiTNEZZplaza, klik dan op de onderstaande button.

TOP