Ben jij ex corona patiënt en wil je graag werken aan een duurzaam herstel? Doe dan mee aan actief ná corona. Een beweegprogramma speciaal gemaakt voor mensen die herstellende zijn van corona.

Er is in dit programma veel samenwerking met de fysiotherapeut en de beweegdeskundigen van FiTNEZZplaza. Alles voor een duurzaam en goed herstel!

 

Sporten is gezond! Voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) is beweging noodzakelijk. Beweging zorgt voor verbetering van hersenfuncties en geeft positieve energie. Bovendien kan beweging de kans op een terugval verkleinen. FiTNEZZplaza is een sportcentrum met een bewegingsdeskundige NAH aan boord. Wij helpen u graag, om na het revalidatieproces, te blijven bewegen/sporten.

Om de overgang tussen fysiotherapie en sport/bewegen te verkleinen, werken we samen met fysiotherapie en ergotherapie, Beter thuis in Oss.

Dagelijks kampen ruim twee miljoen Nederlanders met de gevolgen van een vorm van reuma. Dat gaat vaak gepaard met pijn, vermoeidheid of verminderde mobiliteit. Reuma heeft dan ook een grote impact op de kwaliteit van leven. Juist voor mensen met een reumatische aandoening is het belangrijk om regelmatig te bewegen. Het is een goede ondersteuning van de medische behandelingen, zorgt voor verminderde kans op het krijgen van andere chronische aandoeningen en heeft een positief effect op het welbevinden en de ziekte zelf.

Het vraagt wel om deskundige begeleiding door professionals die speciaal zijn opgeleid om mensen met een reumatische aandoening verantwoord te laten bewegen. Niet iedereen met een vorm van reuma kan immers evenveel en even intensief bewegen. Verschillende zaken spelen daarbij een rol, zoals de conditie van spieren en gewrichten en conditie in het algemeen. Ook is van belang welke vorm van reuma iemand heeft en of er nog andere aandoeningen zijn.

FiTNEZZplaza heeft als NL Actief Preventiecentrum de opleiding gevolgd die ReumaNederland en NL Actief hebben ontwikkeld voor beweegprofessionals om mensen met een vorm van reuma te mogen begeleiden. Een uitkomst voor deze doelgroep, die vaak op zoek is naar geschikte beweeglocaties waar ze met verstand van zaken worden begeleid.

NL Actief Preventiecentra zijn gespecialiseerd in de leefstijlbegeleiding van mensen met (een verhoogd risico op) een chronische aandoening zoals diabetes, niet-aangeboren hersenletsel, reuma, maar ook met overgewicht/obesitas of herstellende van corona. In deze Preventiecentra kun je veilig, verantwoord en met plezier sporten.

Wij hebben een speciale reumagroep op maandag van 11.00-12.00. Bij veel animo starten we ook een groep op donderdag van 11.00-12.00. Voor deze groep hebben we een speciaal tarief. Individueel sporten kan ook of een combinatie van beide. 

Heb jij type 2 diabetes, beweeg je niet of weinig en wil je lekker in je vel zitten. Doe dan mee met het onderzoek, waarin we gaan aantonen dat conditietraining, krachttraining en meditatie ervoor zorgt dat jij minder medicijnen gaat gebruiken?

Fitness loont abonnement 

Wat houdt dit precies in?

Dit is een landelijk project voor mensen met een kleine beurs. In de Gemeente Oss is FiTNEZZplaza de sportschool die dit project draait. Waarschijnlijk heb je ervan gehoord via: Gemeente Oss werk & inkomen, Gemeente Oss schuldhulpverlening, SEC, IBN, GGD, Kringloop, St. leergeld, of een bewindvoerder.

Wanneer mag je meedoen?

Als je in de bijstand zit (+ 20%) of indien je parttime werkt (maximaal 30 uur met een minimumloon). 

Wat krijg je?

Een onbeperkt abonnement van 12 maanden inclusief:

Fitness met elke 2 maanden personal coaching, egym (volautomatische krachttraining), squash, sauna, koffie/thee en 3x per jaar een uitgebreide Healthcheck. (Het abonnement is alleen exclusief onze groepslessen.) Klik HIER voor onze website.

Onze Personal Coach, Demi van Haren, is projectleider en zij zal ook jouw Personal coach zijn. 

Kosten:

Je betaalt nu zelf slechts € 5,- per maand. (Normaal € 50,- p/m). Aan het einde van het jaar krijgt je deze € 60,- ook nog retour indien je regelmatig bent wezen sporten. (gemiddeld zo'n 2x per week)  Er is slechts plaats voor 50 mensen met een smalle beurs, dus wacht niet te lang.

Ja, ik wil gebruik maken van deze unieke kans

Bel dan nu naar FiTNEZZplaza (0412-643700) en maak een afspraak voor de inschrijving en de intake bij Demi. Of klik op onderstaande button 

We hopen je snel te zien!

Sporten is belangrijk voor iedereen dus ook voor mensen met een verstandelijke beperking. De HUBschool komt regelmatig bij ons sporten en daarnaast hebben we mogelijkheden om mensen met een verstandelijke beperking extra begeleiding te bieden doordat ze op vaste/rustige tijden kunnen komen sporten. Stuur een mail naar corina@fitnezzplaza.nl voor  een aanvraag of voor meer informatie.

Werkfit is het programma van FiTNEZZplaza waarbij een combinatie wordt gemaakt van vitaliteit, affiniteit en talent.  Wij maken je weer fit voor die nieuwe baan! Werklab helpt ons hierbij!

 Zet jij de stap naar een gezondere en vitalere leefstijl, dan zul je zien dat ook jij serieuze kansen hebt op de arbeidsmarkt.

FiTNEZZplaza heeft speciale groepstrainingen voor ouderen.

Dit bieden wij aan qua training:
Varifit 50+

Gezellig achteraf nog een bakje koffie drinken en een praatje maken met elkaar.

Een persoonlijk trainingsprogramma in de fitnessruimte is ook mogelijk en de eGym is uitermate geschikt voor de ouderen. Doordat de apparaten eenmalig door de instructeur worden ingesteld en de eGym zelf zorgt voor de juiste belasting en het aantal herhalingen, traint u veilig, gemakkelijk en effectief om uw fitheid op peil te houden.

Bent u 65+ dan valt u bij ons onder gereduceerd tarief.

Vanaf 13 jaar mag de jeugd individueel fitnessen. Altijd met een verantwoord trainingsschema. Er zijn geen speciale jeugdtijden in de fitness.
Met dit abonnement kan je ook meedoen aan de Jeugd Challenge/Fitness lessen.

Voor de jeugd hebben we diverse groepslessen.

  • Hiphop vanaf 4 jaar
  • Hiphop wedstrijdgroepen ( alleen via de jaarlijkse auditie toegankelijk )
  • Kidsfit: 7 t/m 11 jaar
  • Kick & Fun jeugd

 

Medewerkers van onder andere de Gemeente Oss, Brabantzorg, Hooghuis, Maasland, Zwanenberg, MSD, Europac en de Kringloop kunnen bij ons sporten voor een gereduceerd tarief. Of is uw werkgever aangesloten bij een van onderstaande organisaties, dan kunt u met belastingvoordeel sporten bij FiTNEZZplaza via uw werkgever.

  • Intenz (Nationale gezondheidsplan)
  • BFN (Bedrijfsfitness Nederland)
  • FiscFree

Informeer bij je werk wat de mogelijkheden zijn of stuur ons een bericht.

TOP