Ben jij ex corona patiënt en wil je graag werken aan een duurzaam herstel? Doe dan mee aan actief ná corona. Een beweegprogramma speciaal gemaakt voor mensen die herstellende zijn van corona.

Er is in dit programma veel samenwerking met de fysiotherapeut en de beweegdeskundigen van FiTNEZZplaza. Alles voor een duurzaam en goed herstel!

 

Sporten is gezond! Voor mensen met niet-aangeboren hersenletsel (NAH) is beweging noodzakelijk. Beweging zorgt voor verbetering van hersenfuncties en geeft positieve energie. Bovendien kan beweging de kans op een terugval verkleinen. FiTNEZZplaza is een sportcentrum met een bewegingsdeskundige NAH aan boord. Wij helpen u graag, om na het revalidatieproces, te blijven bewegen/sporten.

Om de overgang tussen fysiotherapie en sport/bewegen te verkleinen, werken we samen met fysiotherapie en ergotherapie, Beter thuis in Oss.

Voor de Reuma patiëntenvereniging van Oss e.o. zijn er op 2 momenten in de week een groepstraining. Op maandagochtend van 10.00 - 11.00 en op woensdagochtend van 10.30 - 1130. Deze Reumagroepen staan onder begeleiding van een fysiotherapeut en sportinstructeur. Inschrijving voor een training loopt via de Reuma Patiëntenvereniging.

Body Support is een leefstijlprogramma dat je begeleidt om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan.
Je bent een individu, iedereen is anders, daarom zijn de voedingsadviezen op jou afgestemd.

Lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon bepalen de energiebehoefte en de bijbehorende voedingsschema’s.
Je gebruikt voeding uit de supermarkt, geen vervangingen zoals shakes, maaltijdrepen, etc.

Ga op zoek naar jouw gezondste gewoonte, een nieuwe 'lifestyle'
Vind wat bij je past, dan ben je slimmer bezig.

Bij aanvullende verzekering mogelijkheden tot gedeeltelijk of volledige vergoeding!

Heb jij type 2 diabetes, beweeg je niet of weinig en wil je lekker in je vel zitten. Doe dan mee met het onderzoek, waarin we gaan aantonen dat conditietraining, krachttraining en meditatie ervoor zorgt dat jij minder medicijnen gaat gebruiken?

Sporten is belangrijk voor iedereen dus ook voor mensen met een verstandelijke beperking. De HUBschool komt regelmatig bij ons sporten en daarnaast hebben we mogelijkheden om mensen met een verstandelijke beperking extra begeleiding te bieden doordat ze op vaste/rustige tijden kunnen komen sporten. Stuur een mail naar corina@fitnezzplaza.nl voor  een aanvraag of voor meer informatie.

Werkfit is het programma van FiTNEZZplaza waarbij een combinatie wordt gemaakt van vitaliteit, affiniteit en talent.  Wij maken je weer fit voor die nieuwe baan! Werklab helpt ons hierbij!

 Zet jij de stap naar een gezondere en vitalere leefstijl, dan zul je zien dat ook jij serieuze kansen hebt op de arbeidsmarkt.

FiTNEZZplaza heeft speciale groepstrainingen voor ouderen.

Dit zijn de volgende trainingen:
Varifit 50+
Circuit mix 50+

Gezellig achteraf nog een bakje koffie drinken en een praatje maken met elkaar.

Een persoonlijk trainingsprogramma in de fitnessruimte is ook mogelijk en de eGym is uitermate geschikt voor de ouderen. Doordat de apparaten eenmalig door de instructeur worden ingesteld en de eGym zelf zorgt voor de juiste belasting en het aantal herhalingen, traint u veilig, gemakkelijk en effectief om uw fitheid op peil te houden.

Bent u 65+ dan valt u bij ons onder gereduceerd tarief.

Jeugdfitness ( 13 t/m 16 jr)

Vanaf 13 jaar mag de jeugd individueel fitnessen. Altijd met een verantwoord trainingsschema. Er zijn geen speciale jeugdtijden in de fitness.
Met dit abonnement kan je ook meedoen aan de Jeugd Challenge/Fitness lessen.

Hiphop/Kidsfit lessen

Voor de jeugd hebben we diverse groepslessen.

  • Hiphop vanaf 4 jaar
  • Hiphop wedstrijdgroepen ( alleen via de jaarlijkse auditie toegankelijk )
  • Kidsfit: 7 t/m 11 jaar

 

Medewerkers van onder andere de Gemeente Oss, Zwanenberg, MSD, Europac en de Kringloop kunnen bij ons sporten voor een gereduceerd tarief. Of is uw werkgever aangesloten bij een van onderstaande organisaties, dan kunt u met belastingvoordeel sporten bij FiTNEZZplaza via uw werkgever.

  • Intenz (Nationale gezondheidsplan)
  • BFN (Bedrijfsfitness Nederland)
  • Bedrijfsfitness Online
  • FiscFree

 

TOP