Versterk je immuunsysteem

  • Met zijn unieke intensiteit en progressie is het Immunity Boost trainingsprogramma ontworpen om zogenaamde myokines vrij te laten.
  • Tegelijkertijd voorkomt het dat je je lichaam overbelast, wat het risico op infectie zou kunnen vergroten.
  • Spiertraining heeft een positieve impact op je algemene gezondheidstoestand, zelfs in het geval van reeds bestaande aandoeningen. Onderliggende ziekten, zoals hoge bloeddruk, obesitas, diabetes type 2 en longaandoeningen, kunnen het risico van een virusinfectie vergroten.

Wat zijn myokines?

Als je traint komen er zogenaamde ‘myokines’ vrij. Deze beschermen je tegen ziektes en hebben ontstekingsremmende eigenschappen. Dit betekent dat sterke spieren niet alleen meer kracht geven, maar ook het immuunsysteem versterken en je algehele gezondheid verbeteren.

Hoe werkt het programma?

De slimme krachttoestellen van EGYM  zorgen voor een veilige & effectieve training met een optimale trainingsprikkel.

Het hele programma bestaat uit vier fasen en elke fase omvat zes trainingen. Met twee trainingen per week duurt het hele programma ongeveer drie maanden. De training zelf bestaat altijd uit een warming-up, spiertraining en een cooling-down.

Reserveer via onze club app een dag/tijd.

Vanwege de Corona voorschriften is vooraf reserveren van je sportmoment noodzakelijk. Dit hebben wij heel eenvoudig gemaakt middels onze club app (mylogifit). Daar plan je heel gemakkelijk jouw volgende training. Daardoor zijn er geen wachttijden en train je veilig & effectief.

Nu de eGym gratis bij een 90 dagen introductie abonnement.

Je gezondheid van morgen, begint vandaag!

Waarom Immunity Boost?

  • Juist in deze tijd is regelmatig en doelgericht trainen zeer belangrijk voor het verbeteren van je gezondheid. Ben je geïnteresseerd in het versterken van je immuunsysteem? Begin dan met trainen met ons gloednieuwe ‘Immunity Boost’ programma en verander je spieren in immuniteit boosters!

Ben jij nieuwsgierig geworden naar het Immunity Boost programma? Vul dan het reactieformulier in!

Ja, ik heb interesse!

Vul dan hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op!

Nog geen lid?

Vul dan hieronder je gegevens in en wij nemen contact met je op!

TOP