Nieuw bij FiTNEZZplaza - EGYM Fitness Hub

Binnenkort lanceren we namelijk een revolutionair nieuw fitnessconcept.

Een echte gamechanger en waardevolle aanvulling op onze huidige slimme fitnessoplossingen!

Het middelpunt van jouw connected training! De Fitness Hub is het meest innovatieve product in de fitnessbranche en zorgt ervoor dat jouw training nóg slimmer wordt.

Enkele voordelen:

  • Optimale begeleiding
  • Geeft je direct inzage in je trainingsresultaat en houdt je daardoor continue gemotiveerd;
  • Hoe flexibel ben jij? Doe de test en vergelijk jezelf met anderen!
  • Meetbare resultaten
  • Makkelijk in gebruik

 

 

Hoe flexibel ben jij?

Hoe werkt het precies?

Als eerste wordt jouw lichaamslengte in slechts 3 seconden gemeten en worden alle eGym apparaten automatisch goed ingesteld. Daarna wordt jouw lichaamssamenstelling gemeten door de Inbody.

Met de Fitness Hub kun je je flexibiliteit snel & eenvoudig testen en vergelijken met anderen door middel van 5 flexibiliteitstesten. Na de test zie je direct hoe het gesteld is met jouw flexibiliteit en hoe je hieraan kunt werken.

Wist je dat flexibiliteit naast je spierkracht en uithoudingsvermogen een belangrijke indicator is van je algehele gezondheid?

Cheating-detectie: jouw flexibiliteit wordt zeer betrouwbaar & nauwkeurig gemeten met behulp van de ingebouwde cheating-detectie functie. Als een bepaalde houding niet juist is, wordt dat direct met een rode kleurcodering aangegeven op het scherm.

De flexibiliteitstesten op de Fitness Hub maken jouw mobiliteit en de progressie daarvan, direct meetbaar. En dat op een manier die intuïtief, leuk & betrouwbaar is dankzij de ingebouwde cheating-detectie functie.

 

Met de combinatie van de  Inbody + de eGym Fitness Hub hebben wij nu een uniek concept voor een complete Healthcheck.

  • Lichaamssamenstelling incl Bloeddrukmeting (Inbody)
  • Flexibiliteit (Fitness Hub)
  • Kracht ( eGym krachtmeting)
  • Conditie (Matrix cardio)

Wij zijn ervan overtuigd dat trainingsprogressie staat voor trainingssucces. Toch duurt het een tijdje voordat de eerste tekenen van echte vooruitgang lichamelijk zichtbaar zijn. Met onze Fitness Hub wordt jouw progressie direct zichtbaar en gevisualiseerd, wat zorgt voor de juiste trainingsmotivatie! Dit doen we door middel van een holistische BioAge.

 

De totale BioAge is het gemiddelde van je kracht, conditie, lichaamssamenstelling en flexibiliteit. Als je BioAge laag is, betekent dit dat je fitter bent.  

The future of Fitness is now!

Wij hebben geïnvesteerd in dit innovatieve fitnessconcept om jouw training nog slimmer, effectiever én motiverender te maken. De Fitness Hub helpt je bij elke stap van jouw persoonlijke fitnessreis en in het bereiken van jouw sportieve doel(en)!

De voordelen:
✓ Automatische instellingen voor alle EGYM toestellen;
✓ Intuïtieve testen & metingen met makkelijk te gebruiken interface;
✓ Toegang tot een uitgebreid overzicht van alle trainingsresultaten direct op de fitnessvloer;
✓ Complexe data wordt makkelijk te begrijpen met de holistische BioAge.

Ervaar de Fitness Hub zelf en train nog slimmer!

TOP