GEZAMENLIJK VITALER

FiTNEZZplaza kan voor uw bedrijf een groot aantal activiteiten organiseren op het gebied van vitaliteit. FiTNEZZplaza beschikt over een groot team professionals met ieder zijn of haar specialiteit en vakgebied, dit varieert van een sporttrainer tot een memory-speaker. De activiteiten kunnen ieder naar uw wens ingericht worden betreft thema, locatie, groepsgrootte etc. Ook bepaalt u de frequentie van de activiteiten, dit kan eenmalig zijn maar ook wekelijks.

Groepsactiviteiten zijn voor iedere werkgever interessant. Dit komt omdat er op verschillende vlakken wat gewonnen kan worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de sfeer op de werkvloer, teambuilding, onderlinge communicatie, samenwerking en vertrouwen. Wanneer werknemers diverse activiteiten gezamenlijk uitvoeren zullen deze aspecten zeker positieve veranderingen met zich meebrengen. Naast de individuele voordelen die men ervaart gedurende een activiteit heeft het dus ook wel degelijk effect voor de groep in zijn geheel.

AAN WAT VOOR ACTIVTEITEN KUNT U DENKEN?

Sport en beweeg activiteiten

Er kunnen vele soorten sport en beweeg activiteiten georganiseerd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een bootcamp op uw locatie of bij FiTNEZZplaza. Wij verzorgen een trainer met benodigde materialen en organiseren een bootcamp binnen uw bedrijf. Is een bootcamp te intensief? Wat dacht u van een powerwalk?

Workshops

Naast sport en beweeg activiteiten kunnen wij ook workshops voor u organiseren op een gewenste locatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een voedingsworkshop waarin werknemers actief bezig zijn met gezonde voeding en bewustwording van bepaalde voedingswaren. Of er wordt een geheugentraining georganiseerd waarin de het brein van de werknemers wordt getraind.

Lezingen

Ook kunnen er lezingen georganiseerd worden over diverse thema’s, net wat wenselijk is voor uw bedrijf. Een inspirerend verhaal over stoppen met roken en alcohol, een topsporter aan het woord, voor ieder thema kunnen wij een lezing organiseren!
TOP