VITAAL ZIJN MET CHRONISCH KLACHTEN

Wat kan vitaliteit voor jou betekenen, wanneer je chronische klachten hebt?

 Heb je een hulpvraag, wil je klachten verlichten of oplossingen vinden voor bijvoorbeeld diabetes, hart- en vaatziekten of burn-out. En wil dat samen met ons doen?

Wij kunnen en willen je daarbij helpen.

En dat doen we op een hele bijzondere wijze. Lees er meer over verderop op de website.

Het team van zorgprofessionals nodigen je uit om met hen in gesprek te gaan om voor jou een zo effectief mogelijk zorgplan op te stellen. Met een voor jou zo gunstig mogelijke prijs.

Vul het aanmeldformulier in, dan nemen wij contact met je op.

Ook jij wordt en blijft vitaal?
 

ZORGPROFESSIONALS

Inmiddels hebben 19 zorgprofessionals zich verbonden aan ons gedachtengoed. We stellen ze op de volgende pagina aan je voor. We werken intens samen, delen kennis en buigen gezamenlijk over de hulpvraag.

Je zult ervaren dat zorghoppen vanaf nu tot het verleden behoord.

HOLISTISCH DENKEN

We geloven dat een hulpvraag vaak meerdere oorzaken heeft. Vaak staan deze met elkaar in verband. En dan is het logisch, vinden wij, dat meerde specialismen samen je een betere oplossing geeft.

Een gezamenlijke aanpak begint bij een intake bij een van de professionals.

OP ÉÉN LOCATIE

De professionals werken op één locatie. Een centrum waar mensen werken aan hun vitaliteit. Of je nu op gezond gewicht wil blijven, je diabetes type 2 wil aanpakken of yoga doet omdat je een burn-out wilt oplossen, iedereen is in het centrum op eigenwijze en met diverse hulp bezig om doelen te bereiken.

PERSONAL COACH

Jouw personal coach blijft jouw reis naar de oplossing begeleiden. Een persoon om mee te sparren en ervaringen mee te delen. Hij of zij meet je gezondheid op geavanceerd meetapparatuur.

Zij helpen jou bij het volhouden van de oefeningen die je van de professional mee krijgt.

WAAROM PREVENTIE?

GEDREVEN en EFFECTIEF

Wij zijn samen gedreven om jouw te helpen bij het oplossen. Onze (online) processen helpen jou om snel kennis samen te brengen en effectief te gebruiken.

PERSOONLIJK

Het geloof dat je snel weer vitaler wordt, wanneer er tijd is om jou beter te leren kennen. Als ook de tijd voor een gedegen voorbereiding.

MEERDERE PROFS ÉÉN LOCATIE

Behandelruimten worden efficiënt gebruikt, waardoor meerdere profs kunnen aansluiten. Hoe groter het aantal verschillende disciplines, hoe beter wij jou kunnen helpen.

SAMEN MEER DAN ALLEEN

Wij geloven dat een hulpvraag nooit op zich zelf staat. Lichaam en geest, als ook energie en omgeving, zijn met elkaar verbonden en hebben elkaar nodig. Holistisch werken is onze manier om allen samen te brengen.

INTERESSEFORMULIER

"Fijne sportschool met uitermate behulpzaam en vriendelijk personeel dat direct voor je klaar staat. Ik heb dit in Oss nog niet beter gezien en heb inmiddels op veel plekken daar gesport. Je voelt je daar meteen echt thuis door de persoonlijke benadering en de prijs is het meer dan waard voor mij. Daarnaast wordt alles keurig bijgehouden en is het er echt schoon en netjes. De ultieme plek om gezellig en gemotiveerd te sporten!!"

Liesbeth van Dijk

"Heel groot aanbod van sportfaciliteiten. Voor ieder wat wils. Super professionele en persoonlijke begeleiding in de prijs inbegrepen. Openingstijden van vroeg tot laat. Na het sporten is er mogelijkheid om een lekker ontspannende sauna te nemen wat nog eens de gifstoffen verwijderd na het sporten. Helemaal TOP!"

Marieke Govers

TOP