HOE WORDT JOUW BEDRIJF VITAAL?

Vitaliteit is een begrip dat voor iedere werkgever relevant is. Vitaal zijn staat direct in verband met de werkprestaties van je werknemers en hun fysieke en mentale gezondheid.
Graag helpen wij jou met onze producten en diensten verder met het laten uitkomen van jouw wensen rondom vitaliteit.

WEBAPP

Met de webapp wordt het mogelijk om op een efficiënte en meetbare manier content aangaande vitaliteit te delen met jouw werknemers. Deze content wordt op maat voor je gemaakt en vormgegeven in de huisstijl van jouw bedrijf. Ook is de vooruitgang die werknemers boeken overzichtelijk weergeven.

GROEPSACTIVITEITEN

Onder groepsactiviteiten vallen verschillende effectieve en praktijkgerichte workshops, masterclasses en bewegingsactiviteiten. Dit verzorgen wij met een team van (sport-)trainers. Zij helpen, inspireren en motiveren om meer bewust te zijn van vitaal werken.

COMMUNICATIE

Meedoen is wat we willen. Het motiveren van werknemers om mee te doen, is in de praktijk een uitdagend onderdeel. Wat voor de meeste (HRM-)medewerkers als tijdrovend wordt ervaren. We helpen bij een goede opzet, zodat het dagelijkse werk door kan blijven gaan.

BEDRIJFSFITNESS

Het is mogelijk om via FiTNEZZplaza jouw werknemers individueel te laten sporten en bewegen. Er zijn veel mogelijkheden om individueel gebruik te laten maken van de faciliteiten bij FiTNEZZplaza of op een andere fitness-locatie in Nederland. Maakt gebruik van onze bedrijfsfitness abonnementen.

WAAROM VITALITEIT?

MENTALE EN FYSIEKE GEZONDHEID

Mentaal en fysiek horen bij elkaar. Ze kunnen niet zonder elkaar. De één heeft de andere nodig om goed te kunnen functioneren. Heb zorg voor beiden, voor een gelukkiger leven.

SAAMHORIGHEID

Alleen ga je sneller, samen kom je verder. Het is een bekende gezegde. Samen werken we aan een vitaal bedrijf. We helpen jou en je collega bij het aanjagen van vitaliteit.

BEWUSTWORDING

Bewust zijn van je omgeving, je lichaam en je gedachten. Het helpt je te luisteren naar jezelf als raadgever.

VERBETER DE PRODUCTIVITEIT

Een prettige werkomgeving, leuke collega's om je heen en jij het gevoel hebben dat je het werk gemakkelijk aan kan. Het zal de kwaliteit van het werkt positief beïnvloeden. Wat denk jij?  

INTERESSEFORMULIER

"Het “groepsevenement” is niet helemaal de juiste term. Ik zou ervan maken: “de activiteiten waren laagdrempelig omdat ze op de bedrijfslocatie konden worden uitgevoerd en daardoor is er volop aan deelgenomen. Tevens kende de webapp een enthousiaste start."

Rösler

Remi van Herpen, HR manager
"Samen met Fitnezzplaza heeft Pivot Park een vitaliteitsprogramma ontwikkelt voor onze community leden. In dit programma is het is voor ons belangrijk dat de juiste content wordt aangeboden die bij onze doelgroep past. Door de fijne samenwerking konden wij deze content snel en flexibel aanpassen wanneer dit nodig was."

PivotPark

Adinda van Eijk, community manager
"Wij hadden een goed, leuk en gevarieerd programma met veel verschillende content. Dit maakte het mogelijk dat iedereen binnen onze organisatie kon deelnemen. We hadden veel positieve reacties."

VOS Logistics

Ivonne van Dijk, HR-officer

DEZE BEDRIJVEN GINGEN JOU AL VOOR!

TOP