ONZE KEURMERKEN:

LERF BASIS: Met het Keurmerk Fitness Lerf Basis is FiTNEZZplaza een club die voldoet aan de kwaliteitseisen die aan de ondernemer en de accommodatie in de branche gesteld worden. De volgende categorieën zijn getoetst:

• Wettelijke verplichtingen
• Middelen (accommodatie en beheer)
• Dienstverlening
• Human Recources
• Kwaliteitssystemen
• Directie en organisatie

Preventieclub aangesloten bij NLactief.
Sporten en bewegen met (pre)diabetes of een andere chronische aandoening? Of omdat u te zwaar bent en onder begeleiding wilt afvallen? Steeds meer Nederlanders willen of moeten gaan sporten om hun leefstijl en gezondheid te verbeteren. Huisartsen en eerstelijns professionals adviseren mensen met diabetes, chronische aandoeningen of overgewicht ook steeds vaker om (meer) te gaan bewegen. Dat doen ze alleen als ze ervan overtuigd zijn dat het fitnesscentrum de juiste zorg kan leveren en de instructeurs over de juiste kwalificaties beschikken. FiTNEZZplaza voldoet aan alle eisen om u daarbij te begeleiden.

U kunt op maat sporten met instructeurs die gespecialiseerd zijn in het begeleiden van mensen met diabetes, overgewicht of een chronische aandoening. Wij gaan een stapje verder dan de reguliere dienstverlening en zijn optimaal ingericht om mensen met specifieke aandoeningen zoals diabetes en obesitas veilig en effectief te begeleiden en trainen. De instructeurs zijn opgeleid naar het hoogste kennisniveau en werken met protocollen en programma’s die bewezen effectief zijn. Deze beweegdeskundigen zijn geregistreerd op www.FITNED.NL en www.vindfitness.nl

 

MVO: Maatschappelijk verantwoord ondernemen.

FiTNEZZplaza voldoet met trots aan de MVO-eisen, opgesteld door MVO Nederland, en is hierop getoetst en goedgekeurd.

Jij doet ertoe.

Bekijk onze faciliteiten

Leer sporten op te nemen in je wekelijkse ritme.

Wil jij dat ook?

Wij zijn een sportschool, waar we jouw medewerker leren sporten.

Wil je weten hoe?

Jouw club.

TOP