Een fijne omgeving

Kom sporten bij een club waar iedereen zich op zijn gemak voelt en aan zijn eigen vitaliteitsdoelstellingen werkt. Goed gekoeld en geventileerd. De verlichting is biodynamisch, wat betekent dat het daglicht en dagritme wordt nagebootst. Het versterkt je trainingservaring en stimuleert een betere slaap en  slaapritme.

De locatie is 7 dagen per week geopend, ruim 90 uur per week. Al vanaf 07.00u. Er zijn dagelijks meerdere professionals die je helpen en je aandacht geven om jouw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken en die jou voorzien van een persoonlijk beweegplan eventeel aangevuld met een voedingsprogramma.

Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor ontspanning. Sluit je sportmoment af met een saunabezoek en/of blijf nog even gezellig kletsen met een bakje koffie/thee of een ander drankje.

Kennismaken met onze locatie?

Neem contact op met ons team voor een rondleiding of een proefles.

HEALTHCHECK

Meet Conditie, Kracht, Flexibiliteit en lichaamssamenstelling.

ACTIVITEITENROOSTER

Ruim 85 groepslessen per week. Bekijk ze hier.

BREED AANBOD

Fitness, Squash, Cursussen, Sauna en nog veel meer...

PERSONAL COACH

Een personal coach voor intake, trainingsschema's, evaluaties etc.

ERVARINGEN

"Het “groepsevenement” is niet helemaal de juiste term. Ik zou ervan maken: “de activiteiten waren laagdrempelig omdat ze op de bedrijfslocatie konden worden uitgevoerd en daardoor is er volop aan deelgenomen. Tevens kende de webapp een enthousiaste start.”"

Rösler

Remi van Herpen, HR manager
"Samen met Fitnezzplaza heeft Pivot Park een vitaliteitsprogramma ontwikkelt voor onze community leden. In dit programma is het is voor ons belangrijk dat de juiste content wordt aangeboden die bij onze doelgroep past. Door de fijne samenwerking konden wij deze content snel en flexibel aanpassen wanneer dit nodig was."

PivotPark

Adinda van Eijk, community manager
"Wij hadden een goed, leuk en gevarieerd programma met veel verschillende content. Dit maakte het mogelijk dat iedereen binnen onze organisatie kon deelnemen. We hadden veel positieve reacties."

VOS Logistics

Ivonne van Dijk, HR-officer
TOP