Missie en visie van FiTNEZZplaza

ONZE MISSIE

De missie van FiTNEZZplaza is mensen op een betaalbare manier helpen aan een gezond en fit lichaam en geest door het creëren en verzorgen van verantwoorde bewegingslessen en groepsfitness. Zodat bewegen voor elke doelgroep een vanzelfsprekende activiteit is binnen het dagelijks leven.

ONZE VISIE:

FiTNEZZplaza wil voor haar leden het meest gewaardeerde fitnesscentrum in de regio zijn, waarbij kwaliteit, persoonlijke aandacht en entertainment centraal staan.

Daarnaast positioneert FiTNEZZplaza zich in de gemeente Oss tussen werk en privé. Wat betekent dat zij al haar activiteiten vanuit die gedachte organiseert, zowel voor primaire activiteiten zoals sport, fysiotherapie en voeding, als secondaire activiteiten zoals kinderdagverblijf, horeca en bedrijfsmatige samenwerkingen. Parallel bouwt FiTNEZZplaza aan de relatie met de regionale sportverenigingen (fitness 2.0), scholen, gemeentelijke instanties en organisaties rondom de eerste lijn zorg.

FiTNEZZplaza gelooft in samenwerking met ondernemende mensen en is ervan overtuigd dat elke samenwerking bijdraagt aan een kwalitatief betere dienstverlening en product in de breedste zin. Tot slot staat FiTNEZZplaza achter duurzaam en consistent groeien waarbij 'People - Planet - Profit' en 'Customer Intimacy' belangrijke uitgangspunten zijn.

Jij doet ertoe.

Bekijk onze faciliteiten

Leer sporten op te nemen in je wekelijkse ritme.

Wil jij dat ook?

Wij zijn een sportschool, waar we jouw medewerker leren sporten.

Wil je weten hoe?

Jouw club.

TOP
Contacteer ons