Vanaf april fietsen wij op de geavanceerde cyclingbikes van Keiser.

Op het display van elke fiets krijg je  al veel informatie zoals RPM, gear ( weerstand), hartslag. Maar daarnaast kan je spinnen op wattage.

Er zijn diverse momenten dat je een FTP test kunt doen. Daarmee bepalen we jouw persoonlijke maximaal FTP ( functional threshold power test)

Daarna train je volledig op wattage. Met je eigen smartphone zie je middels de Keiser M3 app je persoonlijke gegevens en trainen we allemaal in een bepaald percentage van je FTP. Dit wordt heel mooi weergegeven in kleur zones. Zo traint iedereen qua gevoel even zwaar, terwijl de een op een Gear (weerstand) van bijvoorbeeld 12 rijdt en de ander met een Gear van 19. Zowel de beginners als de ervaren fietsers trainen zo altijd op de juiste weerstand of wattage voor een optimale training.

Wil je een spinningles die helemaal gericht is op de wattage en die je kan vergelijken met een race/training op de weg? Doe dan mee met de Power Cycling les op dinsdagavond.

 

Onze Fietsen, Crosstrainers en loopbanden zijn vervangen door de hightech Cardiolijn van MATRIX 7Xi. Daarmee bepaal je helemaal je eigen entertainment.

Wil je een rustig scherm, virtual active of kijk je liever naar tv, youtube of je eigen netflix. Alles is mogelijk.

Inloggen met je polsband:

Met je polsband log je in, zodat alle trainingen die de personal coach voor jou heeft aangemaakt direct zichtbaar zijn op het apparaat. Na een éénmalige instelling staan jouw apps gekoppeld aan de polsband. Inloggen en klaar dus!

Als je een XID aanmaakt, dan  worden ook nog eens alle trainingen bewaard om ze later terug te kunnen zien op de matrix.netpulse.com

Uiteraard kan je de apparaten ook als "gast" gebruiken zonder in te loggen.

Personalize it!

TOP
Contacteer ons