Beste leden van FiTNEZZplaza,

Zoals je waarschijnlijk hebt gehoord in de persconferentie van zondag 15 maart 17.30u moeten onder andere alle fitnessclubs sluiten tot in ieder geval maandag 6 april.

Wij hebben tot nu toe de club en het yogacentrum open kunnen houden, door onder 100 bezoekers tegelijkertijd te blijven en extra voorzorgsmaatregelen te treffen zoals we afgelopen week hebben gecommuniceerd.

Helaas zijn we dus genoodzaakt om FiTNEZZplaza en het yogacentrum 'Stilte in Beweging' tijdelijk te sluiten.

Wat betekent dit voor jou?

  1. Tot in ieder geval 6 april kan je helaas niet fitnessen, squashen of lessen volgen op locatie FiTNEZZplaza en het Yogacentrum Stilte in Beweging.
  2. Geplande cursusdagen van Salsa, Smallgroup Pilates en Meditatie worden opgeschort.
  3. De workshop bij 'Stilte in Beweging' van 27 maart zal een nieuwe datum krijgen.

We vinden het heel vervelend voor je dat je nu tijdelijk niet bij ons terecht kunt om te sporten en aan je gezondheid te werken. Aan de andere kant zijn we ervan overtuigd dat het belangrijk is dat we dit virus onder controle moeten krijgen.

We hopen dat je begrijpt dat wij het abonnementsgeld niet stil kunnen leggen, omdat onze kosten gewoon blijven bestaan. Het is overmacht waar we mee te maken hebben en daar beroepen wij ons op. We denken er wel over na of er mogelijkheden zijn om iets te kunnen compenseren. Wat we in ieder geval al voor je geregeld hebben of aan het regelen zijn:

  1. We hebben 'Fit Snack TV' van Club-Joy aangevraagd, zodat je thuis met workouts mee kunt doen. Zodra dit beschikbaar is, krijg je van ons bericht.
  2. We zullen ook zelf workouts gaan filmen, waaraan je thuis mee kunt doen, zoals yoga en zumba.
  3. Indien je ook een cursus/workshop volgde hou je de cursus/workshop dagen tegoed. Deze worden opnieuw gepland. U krijgt bijtijds bericht over de nieuwe planning.

Om af te sluiten met de woorden van de minister, 'let een beetje op elkaar'. We hopen dat we samen met jou door deze vervelende periode heen kunnen komen. Hoe meer we ons houden aan de richtlijnen en maatregelen hoe eerder we weer open mogen gaan.

We houden jou via email op de hoogte en je kan onze informatie vinden op deze website en op onze MyLogifit App. Eventuele vragen kun je stellen op info@fitnezzplaza.nl.

Bedankt voor jouw begrip. Succes en sterkte,

Corina en Milton van Haren

Eigenaren FiTNEZZplaza/ Stilte in Beweging

 

TOP