Wat kan JvL Get Fit voor jou betekenen?

Mijn naam is Joey van Lith, 23 jaar oud, woonachtig in Oss en eigenaar van JvL Get Fit. Al ruim 5 jaar begeleid ik mensen op het gebied van training, voeding en lifestyle.

Een aantal jaar geleden heb ik de opleiding tot sport- en bewegingscoach/trainer afgerond op het ROC de Leijgraaf in Oss. Vervolgens heb ik de opleiding voor fitness instructeur (fit!vak A) & personal trainer (Fitvak B) gevolgd en afgerond. Daarnaast heb ik veel affiniteit met voeding en heb ik hiervoor ook het certificaat van voedingsdeskundige mogen behalen.

JvL Get Fit is gespecialiseerd in het realiseren van doelen zoals spiermassa opbouwen, afvallen & vetverliezen.

Als personal trainer kan ik je exact vertellen WAT je moet trainen, HOE je moet trainen, en WAAROM het werkt. Verder kan ik je precies uitleggen HOE je alles kunt eten, maar toch resultaat kunt behalen.

Mijn Visie is ervoor te zorgen dat jij een betere versie van jezelf kan worden, ik ben ervan overtuigd dat niks onmogelijk is en alles haalbaar is zolang jij er 100% voor inzet. Samen bespreken wij wat het beste is voor jou en maak ik een op maat gemaakt training en voedingsplan om jouw gewenste doel te bereiken.

Wat kan Moving Lifestyle voor jou betekenen?

Mijn naam is Rob Smits, 42 jaar oud en woon in Oss.  Sporten is van jongs af aan mijn passie. Ik heb het geluk dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken. En met mijn passie en vakkennis mensen mag helpen om hun doelen te behalen. Dit doe ik met mijn bedrijf Moving Lifestyle.

Door de vele jaren ervaring en verschillende opleidingen en cursussen te hebben afgerond ben ik een ervaren trainer. Naast de kennis ben ik ook aangesloten bij FITNED.nl met niveau4+. Dit is een beroepsregister van de fitnessbranche met daarin gediplomeerde fitnessprofessionals die hebben aangetoond te voldoen aan een kwaliteitsstandaard.

Moving Lifestyle is gespecialiseerd in het samen behalen van jouw doel. Dit dmv training en coaching en denken in mogelijkheden. Moving Lifestyle kan met jou overal trainen. Naast de locatie bij FiTNEZZplaza kan er ook thuis of in de buitenlucht getraind worden.

Personal training geeft niet alleen de deelnemers, maar ook mij ontzettend veel voldoening. Door intensieve en persoonlijke begeleiding worden uitdagende doelen realistisch om te halen. Daar worden mijn klanten blij van, maar ik ook. Een gedreven trainer is immers pas tevreden als elk doel gehaald wordt!

 

Meer informatie: https://www.movinglifestyle.nl/

Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Wil jij het doel behalen wat jij voor ogen hebt, twijfel dan niet en start vandaag nog!

Waarom Personal training?

  • Persoonlijke aandacht
  • Op maat gemaakt schema
  • Gericht trainen op jouw doelen

Extra informatie?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de personal training, maar wil je nog graag meer informatie? Neem dan contact op met een van onze personal trainers of vul dan het reactieformulier in!

Ja, ik wil een Personal training gaan volgen.

Ben je al lid? Vul dan hieronder je gegevens in, zodat wij je in contact kunnen brengen met een van onze personal trainers!

Nog geen lid?

Kies onderstaande button en vul je gegevens in!

TOP