VACATURES

Wij zijn op zoek naar een Personal Coach Fitness

We richten ons grofweg op drie doelgroepen.

  1. Individuen die aan hun gezondheid willen werken,
  2. Mensen die een zorgvraag hebben en
  3. Medewerkers van bedrijven.

De fitness van FiTNEZZplaza is het werkgebied waar mensen aan hun kracht- en conditionele fitheid kunnen werken. Luxe cardio apparatuur van Matrix, een breed assortiment aan krachttoestellen, zoals de volautomatische krachtcirkel e-Gym, steekgewichten en ruim aanbod aan losse materialen. Voor iedere leefstijl doelstelling meer dan voldoende mogelijkheden. Klanten starten met een uitgebreide healthcheck en intake. Goede begeleiding vinden wij essentieel.

Taken van de  Personal Coach Fitness:

  • Algemene begeleiding aan alle sporters op dat moment.
  • Specifieke begeleiding aan de leden waar jij Personal Coach van bent. Afnemen van Healthcheck en intake, beweeg- en voedingsprogramma's opstellen en uitleggen, evaluatie en herhaal Healthchecks uitvoeren om vervolgens weer nieuwe plannen maken. Mensen helpen om in sportritme en komen en te blijven.
  • Zorgen dat de fitnessvloer netjes en opgeruimd is en blijft.
  • Indien je ook over leidinggevende competenties geschikt, kan je doorgroeien naar Fitness Coördinator. Je gaat dan de bedrijfsprocessen bewaken en stuurt het team van Fitness Coaches aan.
  • Indien je ook groepslessen kunt geven (met of zonder muziek) dan zijn daar ook mogelijkheden voor om dit te combineren.

Wie zoeken wij? Een gezellige, enthousiaste fitnessinstructeur die ervaring heeft in de fitnessbranche, minimaal fitnesstrainer A heeft of vergelijkbare opleiding. (liefst A en B) Ben je iemand die het beste uit zichzelf, andere personen en uit het bedrijf haalt? Houd je van humor en plezier en woon je in de gemeente Oss? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat bieden wij? Wij bieden je een parttime of fulltimebaan (24 – 38 uur) aan in een snel ontwikkelende organisatie met een groot netwerk en klant potentieel. De sfeer binnen het bedrijf, zowel bij leden als binnen het team is bijzonder fijn en goed te noemen.

Interesse?

Stuur je motivatie en je CV naar corina@fitnezzplaza.nl. We zijn benieuwd wie jij bent en maken graag kennis met jou.

Ben jij die passievolle instructeur die wij zoeken?

Het gaat dan om groepslessen op muziek. Wij zoeken zowel freestyle als voor Les Mills / Club Joy geschoolde instructeurs voor meerdere lestypes.

Interesse?

Stuur dan een mail en cv met daarin je ervaring en mogelijkheden naar corina@fitnezzplaza.nl

Ben jij die gedreven, enthousiaste spinninginstructor die wij zoeken?

En kom je ons team versterken.  Kom lesgeven op prachtige Keiser bikes waarmee je op wattage kunt trainen.

Wij geven freestyle spinninglessen, maar als je opgeleid bent met RPM of Club Cycle is dat geen probleem. Intern wordt je opgeleid tot freestyle Keiser instructor.

En heb je daarnaast ook ervaring in het geven van andere groepslessen, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Heb je interesse? Stuur dan een mail en cv met daarin je ervaring en mogelijkheden naar corina@fitnezzplaza.nl

TOP