VITALITEIT WEBAPP

Met de webapp is het mogelijk om via één platform het hele bedrijf te bereiken omtrent vitaliteit en gezondheid.

De kracht van de vitaliteitsapp zit hem in het creëren van regelmaat. We presenteren elke dag content over gezondheid, vitaliteit en leefstijl. Dagelijkse 3 - 5 minuten bezig te zijn met fysieke en mentale gezondheid. In de vorm van tekst of video, van een weetje tot aan een oefening en korte enquete. Door elk dag ermee bezig te zijn creëer je een bepaalde gewenning en daarmee is de app een aanjager voor het bewust worden van vitaliteit.

Gebruik maken van onze app? Neem contact op met ons team om de mogelijkheden te bespreken.

UW WEBAPP OP MAAT GEMAAKT

Voorafgaand aan het vitaliteitstraject wordt in overleg het type, en de frequentie van de content bepaald.

Vervolgens wordt jullie eigen versie van de app gebouwd. Er wordt gezorgd dat de app bedrijfseigen wordt, wat betekent dat hij wordt ingericht met jullie kleuren, logo’s, foto’s en andere content. Hierdoor worden de werknemers meegenomen in een vertrouwde omgeving en wordt positieve verandering gestimuleerd.

De content van de webapp is variabel en in te richten naar jouw voorkeuren. Onze database bestaat uit variërende onderwerpen die door middel van video’s, feiten, tips & tricks, opdrachten en vragen onder de aandacht worden gebracht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan voeding, beweging en mindfulness; het nut van het drinken van water, hoe werkt jouw immuunsysteem?, stressmanagement, hoe werkt je slaap?, wat is afvallen en hoe werkt dat?, en je optimale leef ritme. Al deze talloze tips & tricks die worden aangeboden ondersteunen jouw werknemers op de werkvloer en bij hen thuis.

Alle interactie in de app wordt bijgehouden en gemeten. Dit kun je zelf inzien door middel van jouw eigen beheeromgeving. Dit neemt met zich mee dat na verloop van tijd positieve verandering aangetoond kan worden door het gebruik van de app. Daarnaast wordt de motivatie door een punten/prijzen systeem vergroot.

WAT IS VITALITEIT?

Vitaliteit is energie om te leven. Bij vitaliteit gaat het om geestelijke en mentale gesteldheid van een persoon.

HOE WERKT HET?

Afspraak maken

01

Maak een afspraak! Samen nemen we de mogelijkheden door.

Periode bepalen

02

Samen kiezen we een passende tijdsperiode van het traject.

Inhoud kiezen

03

Samen kiezen we de passende onderwerpen van de inhoud.

Verbeteren vitaliteit

04

Start samen met je werknemers met het verbeteren van je vitaliteit.

DE COMBINATIE

Uit ervaring is gebleken dat de juiste combinatie tussen bedrijfsfitness, de Vitaliteit-app en groepsactiviteiten slagen heeft om positieve verandering te stimuleren. De combinatie tussen de drie producten zorgt er namelijk voor dat de werkgevers zowel op individueel- als groepsniveau worden aangespoord en begeleid om actief bezig te zijn met vitaliteit. Bent u benieuwd wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neem een kijkje bij de andere aangeboden evenementen en faciliteiten of neem contact op

BESCHIKBAAR VIA MOBIEL EN DESKTOP

De webapp is beschikbaar voor telefoon en desktop zodat er gebruik kan worden gemaakt wanneer het jouw uitkomt

DOE MOEITELOOS KENNIS OP

Door elke dag kort bezig te zijn op een toegankelijke manier creëert de app een bewustwording van jouw huidige leefstijl en krijg je tips om die te verbeteren.

WIN BADGES EN MEDAILLES

Jouw bezigheid met vitaliteit wordt niet onopgemerkt voorbijgegaan. Win gaandeweg  badges en medailles om jouw voortgang te vieren.

ZIE DE VOORTGANG

Met behulp van verschillende vragen rondom de thema's die behandeld worden, wordt jouw voortgang op het gebied van vitaliteit overzichtelijk weergeven.

ERVARINGEN

"Het “groepsevenement” is niet helemaal de juiste term. Ik zou ervan maken: “de activiteiten waren laagdrempelig omdat ze op de bedrijfslocatie konden worden uitgevoerd en daardoor is er volop aan deelgenomen. Tevens kende de webapp een enthousiaste start.”"

Rösler

Remi van Herpen, HR manager
"Samen met Fitnezzplaza heeft Pivot Park een vitaliteitsprogramma ontwikkelt voor onze community leden. In dit programma is het is voor ons belangrijk dat de juiste content wordt aangeboden die bij onze doelgroep past. Door de fijne samenwerking konden wij deze content snel en flexibel aanpassen wanneer dit nodig was."

PivotPark

Adinda van Eijk, community manager
"Wij hadden een goed, leuk en gevarieerd programma met veel verschillende content. Dit maakte het mogelijk dat iedereen binnen onze organisatie kon deelnemen. We hadden veel positieve reacties."

VOS Logistics

Ivonne van Dijk, HR-officer
TOP