Begeleiding van een Personal Coach

Je krijgt een personal coach die de intake/healthcheck met je doet. Vervolgens wordt het juiste trainingsprogramma voor je maakt, uitgelegd, geëvalueert en weer aanpast. En hij/zij helpt je om de trainingen vol te houden. We beginnen vaak enthousiast, maar daarna zakt het sportritme weg. Daar zal de coach jou bij helpen om het ritme te vinden en vooral vast te houden. De coaching is gebaseerd op hulp krijgen wanneer je dat nodig hebt. Buiten deze afspraken om train je zelfstandig. Daarmee kun je lekker je eigen ritme ontdekken en tegelijkertijd weet je dat je gemaild/gebeld wordt, wanneer we je te weinig zien. 

Op de fitnessvloer zijn er altijd één of meerdere coaches aanwezig voor de persoonlijke afspraken of voor alle sporters op dat moment. Zij zien toe op het uitvoeren van een goede oefening en ze zijn er voor al je vragen. En lukt het even niet, maak dan een afspraak met jouw personal coach. Hij/zij helpt jou dan weer met opstarten, doorpakken of misschien moeten we iets aanpassen.

Wil je vaker dan 1x per maand een afspraak maken met je personal coach dan hebben we voor € 5,- per maand extra de add-on: Wekelijks coachmoment. Daarvoor krijg je elke week een afspraak van 15 minuten met je personal coach.

Blijf niet te lang weg, want dan nemen wij contact met je op.

Het 'ABC' op de fitnessvloer.

Op de fitnessvloer hanteren de personal coaches de ABC-werkmethode.

A = Aandacht geven. We maken graag een praatje met je.

B = Begeleiden. We helpen je bij de vragen die je hebt.

C = Corrigeren. We zien toe dat jij de oefening goed uitvoert.

Spreek ons erop aan, wanneer het 'ABC' onvoldoende merkbaar is.

TOP