Waarom?

Onze missie is om zo veel mogelijk mensen in beweging krijgen, maar voornamelijk om mensen in beweging houden. In Oss zijn er ongeveer 20.000 mensen die structureel niet tot nauwelijks bewegen. Daarnaast zijn er ook heel veel mensen (ongeveer 50%) die de beweegnorm niet halen, namelijk 150 minuten intensief bewegen en 2 keer per week spier- en botversterkende oefeningen doen.

Het is voor veel mensen heel moeilijk om de stap naar sport- en bewegen te zetten en om dit vervolgens vol te houden. Wij willen daar graag bij helpen, maar kunnen dit niet alleen! Daarom is het van groot belang om organisaties aan elkaar te verbinden, om gezamenlijk deze ambities te kunnen realiseren.

Het landelijke sportakkoord is de eerste stap en het regionale sportakkoord brengt het dichterbij ons allemaal. Daarom hebben wij ons aangesloten bij het Osse sportakkoord en willen we samen met alle andere participanten, waaronder de gemeente Oss, een bijdrage leveren aan deze ambitie.

Wat?

Een ambitie hebben is belangrijk, maar het daadwerkelijk doen is nog veel belangrijker! Wij doen natuurlijk al heel erg veel met onze dienstverlening, zoals personal coaching, eigen ontworpen sportritme, kracht, cardio, groepslessen, eGym en nog veel meer!

Maar dat is niet genoeg. Daarom zijn wij binnen het sportakkoord in gesprek met verschillende participanten om gezamenlijke activiteiten te organiseren. Bijvoorbeeld: Gezamenlijk afvalprikken tijdens een workout, samen met de FBO de regionale fitnessdag te organiseren of een bijdrage leveren aan de online dienstverlening van het SEC.

We proberen jouw via dit platform op de hoogte te houden van de activiteiten.

Heb jij ideeën of suggesties voor activiteiten mail ze naar info@fitnezzplaza.nl

Iedere Ossenaar gaat meer bewegen voor een gezond leven!

TOP