Powerwalk

Powerwalk

Gevorderden cursus

De powerwalkcursus is een 6 weekse cursus.

In tijden waarin mensen kampen met overgewicht, slechte conditie, stress of blessure kan powerwalking een uitkomst bieden om verantwoord te starten met bewegen in de buitenlucht. Powerwalking is namelijk een makkelijke, veilige en snelle manier om zowel fysiek als mentaal fit te worden.

Powerwalken is een vorm van sportief wandelen waarbij je je hele lichaam traint. Het is geschikt voor alle leeftijden, en voor zowel vrouwen als mannen. Je traint je spieren tijdens het powerwalken en is daardoor veel effectiever dan gewoon wandelen. Ook is het niet, in tegenstelling tot hardlopen, belastend voor je gewrichten, waardoor het al snel geschikt is voor iedereen.

Tijdens de cursus Start to powerwalk wordt in zes weken vooral aan techniek als aan snelheid gewerkt, met als doel dat men aan het eind van de cursus voldoende tempo heeft om mee kunnen lopen in een reguliere les. Naast techniek en snelheid wordt er aandacht besteed aan spierversterkende oefeningen voor zowel benen, armen als core.

De gevorderden clinic is bedoeld voor mensen die minimaal een half uur op een stevig tempo kunnen wandelen en bereid zijn een lat te verleggen door gedurende de zes weken het tempo te verhogen.

Twijfel je of je je bij de starters of gevorderden moet inschrijven? Neem dan eerst even contact met ons op!

Dagen, tijden en kosten

Gevorderden cursus

 

De cursusdagen voor de gevorderden zijn:

Er zijn 6 clinic dagen.

De gevorderden clinic wordt gegeven op dinsdagavond van 19:00 tot 20:00, waarbij rekening gehouden moet worden dat het incidenteel iets kan uitlopen. Belangrijk is om reflecterende kleding en verlichting te dragen gezien het in deze periode alweer begint te schemeren.

De clinicdagen zijn

Er is nog geen nieuwe datum bekend.

De kosten voor deze cursus bedragen:

Leden:  €24.99
Niet leden:  €49.99

Maximaal aantal deelnemers: 10 personen

Na afloop van de cursus is het mogelijk om op basis van een buitensport abonnement mee te blijven lopen in de gecombineerde hardloop / powerwalk groep.

Powerwalk

Waarom deze powerwalk cursus?

  • Klein groepje (maximaal 10 deelnemers)
  • Veel persoonlijke aandacht
  • Fysiek en mentaal fit in 6 weken
  • Verbeter je conditie
  • Bewustwording

Ja, ik wil me inschrijven voor de powerwalk cursus

Geen lid?

Vul dan hieronder je gegevens in, dan gaan wij het voor je regelen!

 

Extra informatie?

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de powerwalk cursus, maar heb je nog vragen? Vul dan het reactieformulier in!

TOP